RING OSS - 0155-15 51 40

Sälja båt Nyköping

RING OSS - 0155-15 51 40

Sälja båt

I vår båthamn hjälper vi dig att köpa och sälja båt i Nyköping.

Ska du sälja båt i Nyköping? Vi hjälper din båtaffär framåt! Vi är erfarna båtmäklare med över 50 års erfarenhet av att byta, köpa och sälja båt i Nyköping. Vi tar hand om allt det praktiska vid en båtförsäljning och medan du kan luta dig tillbaka arbetar vi för fullt för att få till ett så bra försäljningsresultat som möjligt. Från första kontakten med spekulanter till en färdig försäljning – vi hjälper dig att tryggt och smidigt sälja båt i Nyköping. 

Sälja båt i Nyköping? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi hjälper din båtaffär framåt!

Sälja båt i Nyköping – privat eller via en båtmäklare?

Att investera i en kunnig båtmäklare sparar dig massor av tid och kan dessutom leda till ett högre slutpris på din båt. Genom att sälja din båt i Nyköping med oss blir din båt synlig i vårt breda kontaktnät på marknaden. Då många kunder väljer att båda köpa och sälja båt med oss så har vi redan en etablerad kontakt med potentiella köpare. Med vår annonsering på försäjningsplattformar som Blocket, sökbåt.se, vår egna marina och på sociala medier kan vi hitta rätt kund för just din båt och därmed uppnå fina försäljningsresultat.

En annan stor fördel med att låta oss sälja båt i Nyköping är att vi tar hand om allt det praktiska. Vi har aktiv kontakt med spekulanter sju dagar i veckan, upprättar en varudeklaration på din båt samt hjälper köpare med finansiering och försäkringar. Så nästa gång du ska sälja båt i Nyköping – ta hjälp av oss!

Vårt mål är att du ska få bäst betalt för din begagnade båt

När du som ska sälja båt i Nyköping väljer att anlita oss som båtmäklare ska du veta att du har hamnat i trygga händer. Vi har inga dolda avgifter och vårt mål är att du ska få bäst betalt för din begagnade båt. Vi erbjuder dessutom kunder som ska sälja båt i Nyköping ett unikt reklamtions skydd som täcker alla eventuella problem med reklamationer vid försäljning av din båt, detta enligt konsumentköplagen. Allt för att göra det enkelt och prisvärt att sälja båt i Nyköping med oss!