RING OSS - 0155-15 51 40

Sälja båt Nyköping

RING OSS - 0155-15 51 40

Om oss

På vår marina kan du köpa och sälja båt i Nyköping.

Med över 4 000 sålda båtar är Karlbergskanalens Marina AB ett tryggt och prisvärt val när du ska köpa, byta eller sälja båt i Nyköping. Vi har sedan starten 1968 arbetat som båtmäklare och vårt syfte i rollen är tydlig – att du som kund ska få det bästa priset för din begagnade båt! Med vår goda kännedom om båtmarknaden och med ett stort kontaktnät kan vi utlova fina försäljningsresultat när du väljer att sälja båt i Nyköping med oss! Vi är dessutom medlemmar i Sweboat, båtbranschens riksförbund.

Vi är medlemmar i Sweboat, vilket gör det tryggt att köpa och sälja båt i Stockholm.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig att enkelt och tryggt köpa och sälja båt i Nyköping!

Vi erbjuder helhetslösningar när du säljer båt i Nyköping

Från vår marina i centrala Stockholm har vi hjälp våra kunder att köpa, byta och sälja båt i Nyköping och andra delar av Sverige. Vi erbjuder fina helhetslösningar för dig som ska sälja båt i Nyköping där vi tar hand om allt från första kontakt med köpare till att pengarna är på ditt konto. När du tar hjälp av en erfaren båtmäklare som oss så fixar vi allt med annonsering, kontakt med spekulanter, detaljerade visningar av båten och passande försäkringar för köpare. Så nästa gång du ska sälja båt i Nyköping och vill få till en så smidig och prisvärd affär som möjligt – kontakta oss!

Som båtförmedlare tar vi in båtar från hela landet och lägger ut till försäljning. Vårt fina arbete har gjort att våra kunder fortsätter anlita oss när det är dags för att köpa, byta och sälja båt i Nyköping. Ett förtroende som gjort att vi kunnat fortsätta vår drygt 50 åriga verksamhet med att köpa och sälja båt i Nyköping.

Vi erbjuder vinterförvaring för din båt

När båtsäsongen är över kan vi erbjuda våra kunder vinterförvaring och alla kringtjänster som kan behövas under vintersäsongen. Allt för att din båt ska vara redo när den underbara båtsäsongen drar igång på nytt. 

Behöver du hjälp med service av din båt? Vi har en mobil verkstad som gör att vi kan komma hem till våra kunder och utföra enklare service på din båt. Så nästa gång du behöver service eller ska köpa, byte eller sälja båt i Nyköping – låt oss fixa jobbet!