RING OSS - 0155-15 51 40

Sälja båt Nyköping

RING OSS - 0155-15 51 40

Köpa båt

Sugen på att köpa ny båt? Vi både köper och säljer båt i Nyköping.

Ska du köpa eller sälja båt i Nyköping? Låt oss som erfarna båtmäklare hjälpa dig! När det är dags att ta steget att investera i en båt och bli ett med naturen och vattnet så finns vi här och erbjuder ett brett utbud av båtar som kan passa alla äventyr. Vi har även en stor mängd kunder som väljer att sälja båt i Nyköping med oss. Något som gör att den som är intresserad av att köpa båt i Nyköping har ett stort utbud av båtar att välja mellan. 

Köpa eller sälja båt i Nyköping? Kontakta oss så hjälper vi dig med båtaffären! 

Vi har lång och gedigen erfarenhet som båtmäklare

Vi har i över 50 år arbetat som båtförmedlare och hjälpt våra kunder att köpa, byta och sälja båt i Nyköping. Vi erbjuder funktionella, prisvärda, fullt utrustade och kvalitativa båtar för alla tillfällen. Vi kan guida dig till rätt båt för just dina behov och önskemål. Vi har sedan företagets start sålt över 4 000 båtar och våra kunder är allt från veteraner på sjön till första gångs köpare. Med vår expertis och kunskap om båtmarknaden hittar vi rätt båt för dig! 

Oavsett om du ska köpa eller sälja båt i Nyköping kan vi erbjuda högkvalitativ service och kontakt med vår kunniga personal sju dagar i veckan. Som medlemmar i Sweboat, båtbranschens riksförbund, är vi ett tryggt val när du ska köpa, byta eller sälja båt i Nyköping. Alla båtar som säljs hos oss är också varudeklarerade och har kollats upp noga, allt för att du som köpare ska få en klar bild av det objekt du köper. Vi erbjuder även alltid köpare en detaljerad visning av båten och det finns självklart möjlighet att provköra den innan ett eventuellt köp. 

Varför köpa och sälja båt i Nyköping av oss?

För att du ska känna dig trygg med att köpa och sälja båt i Nyköping med oss så erbjuder vi alla köpare attraktiva finansieringsmöjligheter via Swedbank och Wasa Kredit samt löser eventuella försäkringsfrågor.

Som båtmäklare i Nyköping vill att du ska känna dig trygg när du köper en begagnad båt. När du ska köpa båt med oss får du därför ett års garanti på motor, drivlina och annan maskinell utrustning, genom vårt samarbete med försäkringsbolaget Svedea. Är du intresserad av att köpa eller sälja båt i Nyköping? Ring och prata med oss så berättar vi mer.

Köp eller sälja båt i Stockholm? Vi erbjuder 1 års garanti vid köp av begagnad båt.